Individueel
Coaching traject

De Kraakheldermethode

De start

Het traject begint bij het helder krijgen van de problemen waar je tegen aanloopt en wat je wil bereiken. Wat is je doel en hoe ziet jouw ideaalsituatie eruit als je deze thema’s hebt aangepakt? Tijdens de intake gaan we samen deze vragen beantwoorden, dit is het startpunt van jouw traject.

Het traject

Individuele coaching
&
een op maat gemaakt ontwikkelingstraject

Samen gaan we onderzoeken waarom je tegen bepaalde thema’s aanloopt.
Er is een hele range aan factoren die van invloed zijn op hoe jij je als mens ontwikkelt. Angst-, burn-out- en/of depressieve klachten zijn veelal een gevolg van een samenloop van oorzaken en zitten diep verankerd in je gevoel.  Om een maximaal resultaat te bereiken, gaan we met al deze aspecten aan de slag.
Een duidelijke structuur helpt om de onderliggende oorzaken en oplossingen helder te krijgen (lees hieronder over de 9 pijlers). De persoonlijke aanpak is belangrijk om met het onderliggende gevoel aan de slag te gaan.(Lees dit artikel over de achtergrond van de Kraakheldermethode).

Naast 1-op-1-coaching ga je op wekelijkse basis zelf aan de hand van educatie, reflectie- en bewustzijnsopdrachten aan de slag met jouw thema's.

Met deze grondige aanpak kan je in een traject van 12, 18 of 26 weken een hoop bereiken. Losse gesprekken zijn ook mogelijk. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen en doel.

12 weken
18 weken
26 weken

De 9 pijlers zijn het fundament van het ontwikkelingstraject

Een theoretisch kader dat het beste uit verschillende werelden combineert: Wetenschappelijk onderzoek, psychologie, mindfulness en het Boeddhisme. Veel van de oorzaken van onze problemen en de bijbehorende oplossingen zijn in de 9 pijlers te vinden. Een brede en systematische visie op wat er nodig is voor jouw algehele gezondheid. Met aandacht voor zowel je fysieke, je mentale en je emotionele gezondheid. Een duidelijke structuur om de complexiteit van wie je bent te doorgronden. De 9 pijlers zijn uitgewerkt in een reeks van verschillende modules. Welke modules we behandelen is afhankelijk van jouw wensen en de duur van je traject.

De 9 pijlers helpen je deze kennis op een praktische manier te vertalen en te gebruiken in jouw leven. We gaan zo doelgericht aan de slag met jouw onderliggende thema’s.

verandering en onzekerheid
bewustzijn
spanning en ontspanning
zelfkennis en acceptatie
emotionele intelligentie
verbinding en sociale interactie
ritme en structuur
beweging voeding en slaap
zingeving en uitdaging