Coaching ondersteund door een breed ontwikkelingstraject
Heb je last van stress en ben je bang voor een burn-out?
Wordt je beperkt door angsten of onzekerheid?
Heb je last van depressies of sombere gedachten?
Ik ben er om jou te helpen dit aan te gaan.
Ik bied geen magische oplossing, maar ik help jou los te laten wat je hebt geleerd dat “normaal” is. En wat daarvoor in de plaats komt, is spannend en dat ga je ontdekken.

Het
krachtveld tussen ratio
en gevoel

Emoties zijn in onze cultuur ondergewaardeerd, soms zelfs eng. Als mens zijn we gelukkig zoveel complexer dan alleen onze bewuste gedachten. Beiden even belangrijk, nooit helemaal in balans, maar compleet met elkaar verweven. Het traject is gericht op beide aspecten in dit krachtveld, zo behaal jij het maximale resultaat. Een persoonlijke aanpak waarin jij centraal staat. Rationeel doorgronden wie je bent, hoe je als mens functioneert en zo je problemen bij de bron aanpakken. Tegelijkertijd met het onderliggende gevoel aan de slag.

Lees mijn artikel over het krachtveld

De kraakheldermethode

Individuele coaching
&
een op maat gemaakt ontwikkelingstraject

Op wekelijkse basis zelf op onderzoek aan de hand van tutorials, reflectie en bewustzijn opdrachten. Op maat gemaakt en afgestemd op jou voortgang en behoeftes. Met deze grondige aanpak ga je snel de diepte in en haal je het maximale uit jouw traject. Geen quick fixes, maar wel blijvende verandering en ontwikkeling.
Je hebt keuze uit 3 programma’s.

12 weken
18 weken
26 weken
Lees meer over de methode